NESTE KONSERT: Onsdag 26. september : GEORG REISS KVARTETT

reiss 

TID: 19.30     STED: NIL-HUSET I NITTEDAL (KVERNSTUVEIEN 5)

Bordbestilling på telefon 67 05 10 00 eller 91814273 til Askepott Catering.

Georg Reiss kvartett er en utadvendt gruppe som spiller swingjazz, blues, calypso, brasiliansk choro, norske og svenske folketoner. Dette har de bl.a. gjort på platen ”For All We Know” og på mange konserter på jazzklubber, festivaler og i kirker.

Georg Michael Reiss er en av Norges ledende klarinettister og har også et navn i Europa, særlig innen tradisjonell jazz og ulike typer folkemusikk. Georg er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og Guildhall School Of Music i London, men er en musikalsk kameleon. Med høyt utviklet musikalitet, stilsans og formidlingsevne, har Georg en unik evne til å tilpasse seg enhver musikalsk situasjon på tvers av kulturer.

Georgs musikalske felt spenner over et bredt spekter, med stadig søken etter nye uttrykk. Ved siden av å være fast medlem av en håndfull kjente band, har han brukt sine talenter som komponist, arrangør, produsent og utøver i flere teaterproduksjoner. Georg har deltatt på en mengde plateinnspillinger med blant andre Gertruds Sigøynerorkester, Streif, Ophelia Ragtime Orchestra, Morten Gunnar Larsen, Majken Christiansen og Magnolia Jazzband.

Billetter kroner 150,- for medlemmer / kroner 200,- for ikke medlemmer. Kjøpes kontant ved inngang. NB! Fint om du har akkurat riktig beløp!

Bordbestilling på telefon 67 05 10 00 eller 91814273 til Askepott Catering.

 

Du er her: Hjem Program NESTE KONSERT: Onsdag 26. september : GEORG REISS KVARTETT