Omtaler 2018

HUMOR OG SWINGENDE MUSIKK I SKJØNN FORENING 

IMG 2231 001

Det var et nytt band for nittedalspublikum som gjestet NIL-huset denne kvelden. Men musikerne er ikke nye, for å si det sånn. De har vært aktive i mange 10 år og er nok kjente for mange i flere sammenhenger, både inne pop, underholdning, rock og jazz. Bandet består av Reidar Myhre, saksofoner; Philip A. Kruse, trompet, flygelhorn, lommetrompet og vokal; Freddy Hoel-Nilsen, piano; Bjørn Kruse, bass og Rune Tollefsen, trommer. Det er stort sett Philip som tar seg av praten og humoren under konserten, med bidrag av Reidar.

4 SUPERMUSIKERE = SUPER JAZZKVELD

Kvartetten består av Georg Reiss, klarinett og altsax; David Skinner, piano; Stig Hvalryg, bass og Torstein Ellingsen, trommer. Georg tar seg av praten mellom låtene og det gjør han med både humor og kunnskap. Det er Georg og David som tar de fleste solopartiene, men både Stig og Torstein fikk sine soli i tillegg til at de bidrar med et utrolig drivende rytmekomp.

1 IMG 2219

FULLT HUS OG VELDIG HØY STEMNING DA JAZZKLUBBEN STARTET HØSTSESONGEN

Magnolia Jazzband ble startet i 1972, og trombonist Gunnar Gotaas har vært med fra starten av. For øvrig bestod bandet av Erik Eilertsen, trompet; Georg Reiss, klarinett og altsax; Morten Gunnar Larsen, piano; Børre Frydenlund, banjo, gitar og vokal; Sebastian Haugen, bass og Torstein Ellingsen, trommer.

IMG 1498

 

Du er her: Hjem Konsertomtaler Omtaler 2018