Omtaler 2018

VIKA BAND MED FØRJULS-CHARME!

IMG 1027

Det ble god stemning i NIL-huset når Vika Band entret scenen i jazzklubben for 9. gang. Bandet har de siste årene fått et stadig større og bredere publikum, og blitt svært populære.

Spilleglede, varme og humor kjennetegner bandet som spiller skikkelig Gla’Jazz, noe vi fikk oppleve også i kveldens konsert. Bandet er svært samspilte og ser ut til å kose seg på scenen. Dessverre var det litt dårlig med publikum denne kvelden, flere burde kjent sin besøkelsestid da de gikk glipp av en flott konsert.

Bandet består av evigunge Poul Goldman på gitar og banjo, Tor Haugom på piano, syngende charmør Magne Bråten på trombone og sang, Askjell Hjellvik på bass, Cato Tindberg på treblås og vokal, Tom Bøttger på trompet og sist men ikke minst klubbens egen sekretær Svein Fagersand på trommer og litt småprat mellom låtene.

HUMOR OG SWINGENDE MUSIKK I SKJØNN FORENING 

IMG 2231 001

Det var et nytt band for nittedalspublikum som gjestet NIL-huset denne kvelden. Men musikerne er ikke nye, for å si det sånn. De har vært aktive i mange 10 år og er nok kjente for mange i flere sammenhenger, både inne pop, underholdning, rock og jazz. Bandet består av Reidar Myhre, saksofoner; Philip A. Kruse, trompet, flygelhorn, lommetrompet og vokal; Freddy Hoel-Nilsen, piano; Bjørn Kruse, bass og Rune Tollefsen, trommer. Det er stort sett Philip som tar seg av praten og humoren under konserten, med bidrag av Reidar.

4 SUPERMUSIKERE = SUPER JAZZKVELD

Kvartetten består av Georg Reiss, klarinett og altsax; David Skinner, piano; Stig Hvalryg, bass og Torstein Ellingsen, trommer. Georg tar seg av praten mellom låtene og det gjør han med både humor og kunnskap. Det er Georg og David som tar de fleste solopartiene, men både Stig og Torstein fikk sine soli i tillegg til at de bidrar med et utrolig drivende rytmekomp.

1 IMG 2219

 

Du er her: Hjem Konsertomtaler Omtaler 2018